COLOANA OFICIALĂ A LUI IOHANNIS: PARANOIA SAU FUDULIE?

 

Imagini pentru klaus iohannis coloana oficiala

Scriam, în noiembrie 2014 despre o ieșire care anunța paranoia candidatului Klaus Iohannis. Se simțea amenințat cu moartea! Această boală a conducătorilor noștri, iată, s-a instalat și la sasul româneț, posesor de multe case și de mai puțină onoare. Șoferii disperați, trași pe dreapta, simplii pietoni, alți privitori de la balcoane sînt oripilați de cele 9 mașini folosite în coloana care-l poartă săptămînal – cînd nu e plecat din țară – spre Sibiu.La fel, în deplasările prin Capitală. Mai ceva ca generalul Ismenelor, prof, univ. dr. mareșal, general, președinte de partid, fost, academician etc. Gabi Oprea…Iată un fragment din textul amintit, care dovedește că am avut dreptate:

Paranoia prezidențiabilului Iohannis

Că prezidențiabilul Iohannis este încet la minte știam. Inteligența nu ține neapărat de cultură, ea se măsoară în capacitatea de adaptare rapidă la diverse situații.Desigur, lipsa vitezei de reacție corectă poate degenera în prostie, cu efecte devastatoare cînd este vorba de personaje de care depinde soarta celor din jur…Am admis că Iohannis nu are această calitate, ne-am amuzat de răspunsurile lui la întrebări simple.Sau de incapacitatea de a răspunde. ”Vă explic mai tîrziu…”, ”Nu răspund la provocări…” Că nu clarifică problema cu casele, iar, treacă-meargă! Am înghițit gogorița cu meditațiile genialului prof de fizică. Nu i-a cerut nimeni un gest simplu:  să aducă de la FISC situația cu impozitele plătite pentru fabuloasele cîștiguri de pe urma activității care a dat țării, Europei chiar – Am zis! – fizicieni de valoare mondială…Am admis și că socrii au fost bogați și i-au ajutat pe copilași, pentru ca apoi să aflăm că soacra are o pensie de 300 (trei sute) de lei, adică nici măcar pensia minimă. Primul semn de paranoia a stîrnit zîmbete: ”Am impresia că toată lumea e împotriva mea, în afară de mine!” Întrebarea firească, ”Da cine ești, tu, măi, Klaus Werner Iohannis?” nu i-a pus-o nimeni. Că așa sîntem noi, românii, toleranți și voioși ori de cîte ori ni se servește cîte o gogoașă…Marți însă, prezidențiabilul Iohannis, cel care nu ezită să-i facă pe toți cei care nu sînt cu el ”nesimțiți”, a întrecut orice măsură! Pornind de la niște găini aruncate de nu se știe cine – hai să admitem că au fost chiar susținătorii lui Ponta- în curtea sediului de campanie, primarul unui oraș mic – cum îl caracteriza Ion Țiriac – a anunțat că se simte AMENINȚAT CU MOARTEA! Este primul candidat din istoria de după ”lambada” din  89 care lansează o asemenea inepție! Cică și naziștii – pe urmașii cărora i-a împroprietărit cu generozitate retrocedînd la greu  – obișnuiau  să arunce găini moarte înainte de a comite oribilele crime…E din mintea lui Iohannis chestia asta? Mă îndoiesc! …

Eduard HUIDAN

noiembrie 2014

 

 

 

Reclame

3 răspunsuri to “COLOANA OFICIALĂ A LUI IOHANNIS: PARANOIA SAU FUDULIE?”

  1. Zota Says:

    Și una și alta !

  2. Stomatologie sector 4 Says:

    Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis. It’s always helpful to read through content from other authors and practice a little something from other sites.

  3. octavpelin Says:

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: